Passioneret skaber af særligheder

BLIV EN DEL AF KLUBBEN

Skal du se med bag scenen?

 

Design “filosofi”.

Lige siden jeg kan huske, har jeg været klar over at min hjerne fungerer anderledes end de fleste. Jeg elsker at bruge fantasien og fremtrylle noget med hænderne. I min lange periode med karriereræs indenfor produktudvikling, gentog det sig altid at teams-ne stod af efter et stykke tid når vi brainstormede løsninger.

Jeg kan se tingene for mig inde i hovedet ned til små detaljer og derefter priser jeg mig lykkelig over at mine selvlærte håndværker skills rækker til at nå resultaterne. Den store forskel er at jeg nu ikke går efter at funktioner skal virke men efter at følelser skal vækkes. Her er jeg nået frem til at det ofte er retvisende at tænke “kunne denne særlighed, når den er færdig, indgå i en Disney film?” Hvis ja = Fedt, jeg i mål. Hvis nej = ommer, endnu en iteration.

Den grønne tilgang.

Den grønne tilgang.

Som person og far er jeg samvittighedsfuld og det er vigtigt for mig at efterlade verden som et bedre sted end jeg modtog den. Derfor ligger det højt i agendaen at særlighederne skal lave et minimalt aftryk på klimaet.
Når jeg er på de evige rustmarker på udkig efter projekter som kan blive til nye
særligheder vælger jeg ting som kan skabes med minimalt brug af nye materialer.

Under selve skabelsen af særlighederne bruger jeg en del brædder, jern og andet og der er jeg heldig at have adgang til et slaraffenland af gamle
genbrugsmaterialer som, med lidt fingersnilde, kan blive bedre end nyt igen.
Når særligheden står færdig og råber op med meningsfyldte budskaber er det
således gjort med et hviskende lille impact på vores blå planet.

Odd-friends