Julekatalog 2022.

Den bæredygtige julepynt er skabt med formålet at give dine kunder en unik juleindkøbs-oplevelse som de vil smile af, huske of fortælle videre.

Forbipasserende vil overraskes af din specielle julepynt og nysgerrigheden vil tiltrække dem. Dine kunder vil spørge ind til dit valg af julepynt. Fortæl dem den gode historie om den bæredygtige julepynt som gavner os alle. Der er en dybere mening.

Messekatalog 2022

Tag Odd Items med på messen, hvis du vil skille dig ud fra de konkurrenterne. Ved at skabe en oplevelse for kunderne sikrer du dig opmærksomhed og en sikker samtale-starter. Senere, når i taler sammen, vil kunderne sige, ”Det var dig med Klaver-baren”.

Forårskatalog 2022

Forårskataloget er sammensat af nyheder som for nyligt er kommet ind i kollektionen samt særligheder som er målrettet foråret og specifikke begivenheder.

Der lægges her vægt på at fremkalde følelser som vækker forårsfornemmelser hos kunderne samtidig med at kunderne overraskes og efterlades med en personlig oplevelse.

Julekatalog 2021.

Den bæredygtige julepynt er skabt med formålet at give dine kunder en unik juleindkøbs-oplevelse som de vil smile af, huske of fortælle videre.

Forbipasserende vil overraskes af din specielle julepynt og nysgerrigheden vil tiltrække dem.
Dine kunder vil spørge ind til dit valg af julepynt. Fortæl dem den gode historie om den bæredygtige julepynt som gavner os alle. Der er en dybere mening.

Der kommer mere sæsonpynt, bare rolig.

Kan du ikke vente tiden an? og vil du gerne høre mere om noget af sæson pynten som er på vej, så ring på 29 72 00 05 eller smid en mail på info@odditems.dk